Termíny odvodov jednotlivých druhov poistenia - Jánoš, Daniel
Problematika termínov odvodu poistného na zdravotné poistenie a príspevku na poistenie v nezamestnanosti. Poistné na zdravotné poistenie podľa zákona č. 273/1994 Z.z. Príspevok na poistenie v nezamestnanosti podľa zákona č. 387/1996 Z.z. Konkrétne príklady.