Marketingová komunikácia slúži aj obchodníkom - Krajmerová, Eva
Potreba reklamy pre domáce podniky. Reklama nie len na tovar. Aktivity marketingovej komunikácie - nadlinkové a podlinkové aktivity. Vysvetlenie nadlinkových aktivít. Spoločnosti, ktoré investovali najviac prostriedkov do reklamy v rôznych médiách na Slovensku v prvom polroku 1998.