Transformácia ekonomiky - skúsenosti Slovenska a ďalších krajín strednej Európy - Majtán, Štefan
V dňoch 14.-16.5.1998 organizovala Ekonomická univerzita v Bratislave medzinárodnú vedeckú konferenciu pod názvom Transformácia ekonomiky - skúsenosti Slovenska a ďalších krajín strednej Európy. Cieľom konferencie bolo prezentovať široké spektrum vedeckých poznatkov a skúseností z transformácie ekonomiky SR a krajín strednej Európy.