Podlinkové aktivity sú celosvetovým trendom - Krajmerová, Eva
Rozmach podlinkových aktivít. Najbežnejšie podlinkové aktivity u nás. Priamy predaj - nový fenomén marketingovej komunikácie. Pomoc pri marketingovej komunikácii a podpore predaja v podobe profesionálnych agentúr. Podpora predaja v menších predajniach.