Sklo a plasty v obalových segmentoch - Krajmerová, Eva
Nové trendy vo svete obalov. Dôvody súčasného uprednostňovania plastov v obalovej technike. Využitie skla ako obalu. Rozmach plastov v 20. storočí. Výhody plastových obalov a fliaš oproti skleneným. Správny výber obalu pre konkrétny tovar.