Verejná obchodná spoločnosť - Feketeová, Anna
Základné znaky a pojmové vymedzenie verejnej obchodnej spoločnosti. Vznik a založenie verejnej obchodnej spoločnosti. Predmet podnikania a štatutárny orgán verejnej obchodnej spoločnosti. Práva a povinnosti spoločníkov.