Tatrachema výrobky s dlhoročnou tradíciou - Hinková-Dibarborová, Andrea
História a súčasné podnikateľské aktivity spoločnosti Tatrachema - výrobné družstvo, spol. s r.o. Trnava. Sortiment, obchodná politika, podiely na trhu, marketingová stratégia a perspektívy Tatrachemy.