Cukrárenské výrobky v strave moderného človeka - Krajmerová, Eva
Celoživotná ľudská túžba po sladkostiach. Hlavné dôvody, prečo obmedziť konzumáciu bieleho rafinovaného cukru. Najpopulárnejšie i menej známe prírodné sladidlá - med, javorový sirup, sirup z hnedej ryže, ciroková melasa, ďatlový sirup a ich výživové hodnoty. Umelé sladidlá a ostatné cukrárenské výrobky na pultoch predajní.