Verejná obchodná spoločnosť - Feketeová, Anna
Zrušenie verejnej obchodnej spoločnosti. Spoločenská zmluva o založení verejnej obchodnej spoločnosti. Konanie a podpisovanie za spoločnosť. Podiely spoločníkov na zisku. Právo na vystúpenie zo spoločnosti. Likvidácia spoločnosti a podiel na likvidačnom zostatku.