Formovanie peňažnej zásoby na Slovensku v rokoch 1993-1997 - Komínková, Zora
Sektorová štruktúra vkladov (sektor obyvateľstva a podnikov) a jej vplyv na vývojovú dynamiku M2. Štruktúra vkladov obyvateľstva. Štruktúra vkladov podnikov.