Zmluvy o rozširovaní autorského diela - Feketeová, Anna
Nový Autorský zákon č. 383/1997 Z.z. zakotvuje v ustanoveniach 32 až 38 zmluvy o rozširovaní autorských diel. Autorský zákon zakotvuje jednak všeobecnú úpravu, ktorá sa týka všetkých typov zmlúv o rozširovaní diela a jednak úpravu druhov autorských zmlúv.