Daňové úľavy na dani z príjmov právnických osôb - Borodovčák, Michal
Prijatím zákona č.173/1998 Z.z., vstúpil do platnosti zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov nový 35 a, ktorým sa zavádza určitá forma úľavy pre daňovníkov dane z príjmov právnických osôb s odloženou účinnosťou. Zameranie ustanovení nového 35.