Najmenšie európske štáty - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika piatich najmenších európskych štátov: Andorrské kniežatstvo, Lichtenštajnsko, Monacké kniežatstvo, Republika San Marino, Vatikánsky mestský štát - štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, história krajiny, menové informácie.