Z rozsudkov Najvyššieho súdu SR - Schultzová, Anna
Výklad problémovej právnej normy 45 ods. 1, 2 zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších zákonov.