Výhody aktívneho zušľachťovacieho styku ako jedného z druhov colných režimov - Kubicová, Jana, 1961-
Základné pojmy a charakteristika zušľachťovacieho styku. Predmet spracovateľských operácií a zušľachťovacieho aktívneho styku. Praktické uplatnenie aktívneho zušľachťovacieho styku. Zabezpečenie colného dlhu.