Plnenie konvergenčných kritérií - Jánoš, Daniel
Maastrichtská zmluva a jej konvergenčné kritériá. Menové a rozpočtové kritériá. Otázky reálnosti splnenia konvergenčných kritérií. Porovnanie krajín Európskej únie.