Program obnovy namiesto konkurzov - Borovský, Juraj
Návod na finančnú revitalizáciu priemyselných podnikov na základe analýz Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory. Súčasný stav bilancií podnikovej sféry. Princípy a predpoklady navrhovaného programu. Návrh režimu pre program obnovy v rámci zákona o konkurze. Princíp povinného vyrovnania. Dôsledky navrhovaného programu.