Kompetencie a chyby v riadení problémy holdingového usporiadania našich obchodných spoločností - Antal, Ján
Problematika zaregistrovania holdingových spoločností v obchodnom registri. Vznik podnikania formou majetkových účastí (podnikateľských subjektov holdingového typu). Druhy holdingového usporiadania - čistá a zmiešaná holdingová spoločnosť. Majetkoprávne vyrovnanie pri rozčleňovaní podniku. Dokumenty potrebné pre riadenie holdingu. Povinnosti dcérskych spoločností voči materskej spoločnosti. Riadiace činnosti sústredené v materskej spoločnosti.