František Peller: Slovenský študent sa môže porovnávať so študentmi z renomovaných európskych univerzít - Prosnan, Jozef
Rozhovor s F. Pellerom, dekanom Fakulty hospodárskej informatiky EU (Ekonomická univerzita) v Bratislave. Úloha matematiky v ekonómii. Postoj študentov EU k matematike. Účasť študentov EU na ekonomických aktivitách už počas štúdia. Kompatibilnosť systému výučby na Ekonomickej univerzite so systémom výučby univerzít ekonomického zamerania v západnej Európe. Možnosť absolvovania študijných pobytov na zahraničných univerzitách.