Realita zhodnocovania rizika zákutia podnikateľských problémov sú mimoriadne pestré - Čunderlík, Dušan
Manažment rizika vo firme. Spôsoby identifikácie rizika. Roztriedenie rizika podľa závažnosti, tvorba programu jeho zhodnotenia a rozhodnutie pre techniku zvládania a ošetrenia rizika. Pravidlá samotného zhodnotenia a testovania programu ošetrenia rizika. Kontrola tejto fázy. Audit rizika a jeho prínos pre firmu.