Najväčší priestor pre slovenské firmy v rámci projektov UNIDO sa ukazuje v južnej a východnej Afrike - Hirman, Karel
Stručná história Organizácie Spojených národov pre priemyselný rozvoj (United Nations Industrial Development Organization - UNIDO). Členstvo a spolupráca SR s UNIDO. V r. 1994 začal fungovať spoločný program UNIDO-SR. Spoluprácu s UNIDO realizuje stredisko v Košiciach. Uplatnenie slovenských firiem v rámci projektov UNIDO na trhoch Latinskej Ameriky, južnej a východnej Afriky. Perspektíva usporiadania výstav s praktickým predvádzaním slovenských výrobkov.