Strategie pro čas globalizace - Matějka, Milan
Fázy procesu zmeny podnikového vedenia. Vytváranie vedomia potreby zmeny. Formulácia vízie. Úkolovanie krokov a monitorovanie pokroku. Zabezpečenie nevratnosti tradičných koncepcií.