Dom zahraničných stykov sprostredkúva zahraničné študijné pobyty do vyše tridsiatich krajín sveta - Reiselová, Eva
Dom zahraničných stykov Ministerstva školstva SR (DZSMŠ) zabezpečuje výmenné študijné pobyty pre vysokoškolákov, doktorandov a pedagógov. Podmienky uchádzania sa o zahraničný študijný pobyt. Konkurz na výber uchádzačov o štúdium v zahraničí. Výška štipendia. Možnosti štúdia v zahraničí v školskom roku 1999/2000.