Vývoj podnikateľskej sféry v krajinách strednej a východnej Európy - Papaj, Karol
Novozaložené podniky v r. 1996 v krajinách SVE, hlavné výsledky. Porovnanie nových podnikov s už existujúcimi podnikmi. Právna forma a veľkosť podniku. Miesto podnikania. Sektor aktivity. Ponuka a dopyt. Charakteristika zakladateľa/manažéra. Miera investícií. Status aktivity. Hlavné trendy vývoja na Slovensku v r. 1995-1996.