Harmonizace daní - Tykvová, Tereza
Základné argumenty pre a proti harmonizácii daní v krajinách Európskej únie. Využívanie princípu zdaňovania podľa krajiny určenia. Rozdiely v daňových systémoch v krajinách Európskej únie.