Akcionári Slovenskej poisťovne sa rozhodli nezvýšiť základné imanie spoločnosti - Žitňanský, Eduard
Zrušenie rozhodnutia o navýšení základného imania Slovenskej poisťovne (SP), a.s. Bratislava akcionármi SP na mimoriadnom valnom zhromaždení. Majetkové pomery SP sa nezmenili. Zmeny stanov SP obmedzia vplyv FNM v poisťovni. Zmeny v členstve dozornej rady. Riziká konania v zhode.