Gazprom - keď na veľkosti záleží - Ódor, Ľudovít
Novodobá história ruského plynárenského gigantu Gazprom od roku 1993. Produkcia, zásoby zemného plynu a objem predaja spoločnosti Gazprom. Najväčší dlžníci Gazpromu. Rozloženie exportu ruského plynu. Investičné aktivity a stratégia Gazpromu. Vplyv oslabenia ruskej meny na Gazprom.