Súčasná priemyselná politika EÚ - Oberhauser, Ján Artur
Úplné znenie článku 130 Maastrichtskej dohody o priemyselnej politike Európskej únie. Opatrenia pre dosiahnutie cieľov priemyselnej politiky stanovených článkom 130. Investície potrebné pre podporu priemyselnej politiky EÚ. Ciele vytýčené v koncepcii priemyselnej spolupráce a ich vzťah ku krajinám strednej a východnej Európy.