Nesoulad mezi režimem měnového kurzu a monetární politikou - Kočenda, Evžen
Funkcia režimu menového kurzu v závislosti na možnom konflikte s menovou politikou a nerovnováhou platobnej bilancie. Klasifikácia kurzových režimov a ich väzby s tvarom a funkčnosťou menovej politiky. Empirický pohľad na transformujúce sa ekonomiky.