Vlastní zájem, trh a morálka (pohled do historie) - Klusoň, Václav
Vlastný záujem v histórii ekonomického myslenia. Koncepcia organického prepojenia morálky a trhu, vlastného záujmu a morálnych hodnôt. Historický duel trh versus morálka.