Nájomné ako daňovo uznaný základ - Fekete, Imrich
Účtovanie nájomného z hľadiska jednotlivých účtovných sústav. Nájomné ako daňovo uznateľný výdavok. Finančný leasing. Operatívny leasing. Časové rozlíšenie nájomného.