Svet manažéra je svetom ustavičnej zmeny - Začková, Katarína
Akékoľvek riadenie je riadenie zmeny. Manažéri v organizáciách sa musia viac venovať riadeniu zmien. Predpoklady úspešnej zmeny. Manažment musí najprv zmeniť postoj a správanie zamestnancov. Význam riadenia ľudských zdrojov a vytvárania podnikovej kultúry. Preferencia operatívneho riadenia. Podmienky na Slovensku.