Ručenie ako spôsob zabezpečenia záväzku v obchodných vzťahoch
Význam ručenia v podnikateľských vzťahoch. Právna úprava ručenia v podnikateľských vzťahoch. Predpoklady vzniku ručiteľského záväzku. Záväzky, ktoré možno zabezpečiť ručením. Kedy možno žiadať splnenie záväzku od ručiteľa. Obsah ručiteľského záväzku. Vzťahy medzi ručiteľom a dlžníkom. Zánik ručenia.