Ekonomické otázky vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie - Filip, Jaroslav
Predpoklady a metodologické zásady skúmania podmienok, faktorov a efektov pridružovania slovenskej ekonomiky k EÚ a vstupu do nej. Varianty pridružovania a vstupu SR do EÚ.