Komentár k zákonu č. 178/1998 Z.z. zo 14. mája 1998 o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb ...
Zákon č. 178/1998 Z.z. zo 14. mája 1998 o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (Živnostenský zákon) v znení neskorších predpisov s komentárom. Zákon upravuje podmienky predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach, úlohy obcí a miest pri zriaďovaní a povoľovaní trhových miest, povinnosti fyzických osôb a právnických osôb pri predaji a poskytovaní služieb na trhových miestach a oprávnenia orgánov dozoru pri kontrole dodržiavania tohto zákona.