Slovenské vysoké školstvo je pred kolapsom - Reiselová, Eva
Kritická finančná situácia slovenských vysokých škôl v posledných rokoch. Dôsledky osempercentného viazania prostriedkov štátneho rozpočtu pre vysoké školy. Situácia na jednotlivých vysokých školách. Možnosť kolapsu najväčších univerzít. Rast výdavkov na vysoké školy v SR.