Komentár k zákonu Národnej rady Slovenskej republiky č. 202/1995 Z.z. z 20. septembra 1995 devízový zákon... - Najšlová, Oľga
Komentár k zákonu NR SR č. 202/1995 Z.z. z 20. septembra 1995 devízový zákon a zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, v znení zákona č. 45/1998 Z.z.