Záložné právo na majetok daňového dlžníka
Odpovede na otázky kedy vzniká záložné právo, čo možno založiť, čo nemožno založiť. Náležitosti rozhodnutia o určení záložného práva. Doručenie rozhodnutia a odvolanie. Postup v prípade nehnuteľností. Zrušenie rozhodnutia o určení záložného práva. Predaj založenej veci. Záložné právo k pohľadávke. Získavanie informácií o majetku dlžníka.