Vplyv priamych zahraničných investícií na ekonomiku Slovenska - Makúch, Jozef, 1953-
Úroveň priamych zahraničných investícií na Slovensku. Vplyv na makroekonomiku. Problémy vstupu priamych zahraničných investícií na Slovensko.