Trendy vo vývoji burzovníctva - Baláž, Vladimír
Podľa analytikov európskych kapitálových trhov sa štart Európskej menovej únie odrazí aj na fungovaní kapitálových trhov. Integrácia národných kapitálových trhov - vznik paneurópskeho trhu cenných papierov Easdaq. Vytvorenie aliancie medzi London Stock Exchange a Deutsche Börse.