Dovolenka v zime
Mimoriadna sekcia Trendu. Cestovný ruch, cestovné kancelárie na Slovensku. Kvalita slovenských zimných turistických stredísk. Dovolenka vo svete ponúkaná slovenskými cestovnými kanceláriami. Letecké spoje zo slovenských letísk a cestovný ruch.