Státní dluh a jeho aspekty - Dostálová, Miroslava
Financovanie štátneho dlhu, ako podstatná zložka štátnych financií. Financovanie štátneho dlhu - právna úprava, daňové otázky. Transparentnosť vykazovania dlhu. Trh štátnych dlhopisov (krátkodobých a strednodobých). Správa štátneho dlhu. Časová štruktúra dlhového portfólia a stanovenie meny. Optimalizácia riadenia štátneho dlhu.