Zákon Slovenskej národnej rady z 30. septembra 1992 č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave ...
Úplné znenie zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších zákonov a zákona č. 12/1998 Z.z. Zákon upravuje konanie vo veciach daní, odvodov, poplatkov, pokút, penále a ďalších platieb, ktoré sú príjmom štátneho rozpočtu SR, štátnych fondov SR a rozpočtov obcí.