Elektronické bankovnictví na Internetu - Tomášek, František
Rozvoj bankovníctva prináša aj nárast popularity platobných kariet. Vydávanie kariet a postup transakcie platobnou kartou. Počítačové a telekomunikačné prepojenie. Využitie Internetu pre finančné služby - elektronické obchodovanie. Požiadavky na bezpečné obchodovanie - protokol SET. Kódovanie správ. Digitálny podpis. Problémové oblasti elektronického obchodovania. Pilotné projekty.