Oprava základu dane z pridanej hodnoty, daňový dobropis a ťarchopis - Minársky, Ján
Pri uskutočňovaní zdaniteľných plnení často dochádza k dodatočnej cenovej úprave. Uplatňovanie zníženia, resp. zvýšenia ceny za zdaniteľné plnenie v dôsledku nesplnenia si dohodnutých podmienok zmluvy. Oprávnenie na opravu základu dane. Samostatné zdaniteľné plnenie. Daňový dobropis a daňový ťarchopis. Vykonanie opravy základu dane.