Právny úkon týkajúci sa vzniku, zmeny a skončenia pracovného pomeru a jeho doručenie - Rybárová, Mária
Právne úkony v pracovnom práve. Právne úkony, pri ktorých je písomná forma podmienkou ich platnosti v súvislosti so vznikom, zmenou a skončením pracovného pomeru v ustanoveniach Zákonníka práce. Právne úkony, pri ktorých nie je písomná forma podmienkou ich platnosti. Doručenie právneho úkonu.