Vzdelávanie za bránami detstva - Repková, Kvetoslava
Informácie k problematike vzdelávania pracovníkov ako centrálnej otázky riadenia ľudských zdrojov. Informácie z legislatívy. Niekoľko pojmov, súvisiacich so vzdelávaním pracovníkov. Zácvik na pracovnú pozíciu. Orientačný plán zácviku pre orientačno-organizačné činnosti. Ďalšie vzdelávanie pracovníkov. Prehľad metód (foriem) výcviku. Rozvoj (profesionalizácia) pracovníkov. Úloha manažérov vo vzdelávaní a rozvoji pracovníkov.