Bankový sektor na Slovensku - Preisinger, Dušan
Z obsahu: Vývoj bankového sektora na Slovensku charakterizuje prehlbovanie vnútornej nerovnováhy. Základnou príčinou ťažkostí bankového sektora je rizikovosť úverov. Pri liečbe bánk na Slovensku treba venovať väčšiu pozornosť ozdraveniu podnikových finančných tokov. V nezdravej ekonomike nemôžu pôsobiť izolovane zdravé banky.