Tímovú prácu možno účinne využiť pri príprave strategických rozhodnutí, prognózovaní, zmenách organizácie a systému riadenia - Javorský, Jozef
Význam tímovej práce. Vonkajšie podmienky pre fungovanie tímov. Problémy a úlohy pre tím. Kritériá výberu pracovníkov do tímu. Pravidlá pre úspešné fungovanie tímu. Vedenie tímu. Využitie metód tvorivej práce. Rozdiel medzi skupinou a tímom.