Rozvoju podnikania pomôže len stabilita prostredia, dodržiavanie zákonov a prijateľné daňové zaťaženie - Oujezdská, Lena
Nevyhovujúce podmienky a východiská v oblasti podnikania. Vláda V. Mečiara vniesla do podnikateľského prostredia nestabilitu, nová vláda bude musieť vytvoriť priaznivé ekonomické a legislatívne prostredie pre slovenských a zahraničných podnikateľov. Nevyhnutnosť znižovania daní. Význam zahraničných investorov. Privatizácia, korupcia, tunelovanie.